actua Terug

Voorzitters instandhoudingsdoelstellingen

Uw mening
Reacties - alle reacties
Stijn Deruyter
4 april
hoe kunnen we in godsnaam fier zijn op ons varkensvlees en kippen ( dierenwelzijn noemen ze dat ! varkens in hokken steken zonder stro...) wanneer zal men eindelijk eens inzien dat gezond varkensvlees nooit gezond kan zijn als dieren massaal in hokken gestopt worden zonder stro met de mestbak onder hun voeten en zonder buitenloop nooit zien varkens en kippen nog buitenlucht... om nog maar te zwijgen over het vervoer naar het slachthuis... geef dieren ruimte en buitenlucht !
Gisèle Blommé
31 maart
Met de gedrevenheid en de kennis van Piet Vanthemschedie, duidelijk een meerwaarde voor dit bezoek aan de projecten van Trias doet deze NGO goed werk in Congo, waar de omstandigheden niet gemakkelijk zijn voor de boeren. Door de enorme kennis en ook zijn ervaring met Agricord,kan Piet Vanthemsche de lokale boeren en de mensen van Trias heel goede raad geven. Dit filmpje geeft een goed beeld van enkele boerenorganisaties, die zich zelf kunnen verbeteren en er zelf voor werken. Ze zijn het waard om gesteund te worden door organisaties in het noorden.
Noppen Willy
19 maart
Ben al van klokslag 12 uur aan het zoeken naar de actie jassen. Gegevens IDBCS: 07238 - check Code: 38667 op naam van Noppen Willy Klauwstraat 9 3461 Bekkevoort Als men een actie wil voeren laat het dan a.u.b. voor iedereen , klein of groot vindbaar zijn. Gegevens zijn zeer onduidelijk voor mensen die geen ingenieur zijn. Groeten,
Terranis.be
17 maart
henskens: kom gerust langs op 29 en 30 maart naar onze opening! Wij zijn importeur van onder andere BARGAM spuittoestellen. Met het grootste gamma in Europa, kunnen we zeker iets aanbieden!
wim w
4 maart
men kent het verschil in deze bietenspecial niet tussen bloemkoolplanten en bieten want in het begin worden kleine bloemkoolplanten gefilmd in plaats van bieten
henskens
3 maart
zijn er nog betaalbare spuittoestelen van 27 m
jizry
21 februari
mooi apparatuur denk dat het nog ,dooier wort in de toekomst succes
mattheeuws eric
10 januari
13 jaar Vario het beste wat ik ooit gekocht heb
lefferinga
29 december
Graag informatie nieuwe claas traktoren 2014.Mijn adres: welgelegenlaan 9 postcode 7321 AR. Apeldoorn.
sds
6 december
belijds makers??? wat dacht je van beleidsmakers??