actua Terug

De voorzitters instandhoudingsdoelstellingen 15/12/2014

Uw mening
Reacties - alle reacties
Veerle
13 december
Toffe bende, mooi bedrijf!
Ria
11 december
Die zijn bijna klaar om het bedrijf over te nemen.
Tine
11 december
Een bende kids én een bedrijf om trots op te zijn. Mooi gedaan !
stijn
11 december
meer koeien melken
Guy De Belie
2 december
Dikke proficiat,goed om zien dat het ook op deze manier nog kan en rendabel is en het niet altijd meer en groter hoeft te zijn.nog veel succes
veronique
2 december
oef, mijn gezond boerinneverstand wordt bevestigd door deze reportage!
Alexander
15 november
kleinfruit en alles wat we eten zou zoveel mogelijk Biologisch geteeld moeten worden dan pas weet men wat men eet minder kans op ziektes en een betere gezondheid.
geert
5 november
Stijn, Ik hoop voor jezelf als je die commentaar geeft dat u dan ook zelf bio producten koopt want ik hoor zeer vaak mensen zoals u die commentaar geven en als je dan vraagt welke produkten die kopen word het stil. Als de consument bio koopt zal de boer die produceren maar als die het goedkoopste koopt moet je geen bijkomende eisen stellen die een meerkost teweeg brengen!
Julien
19 oktober
k reageer op Stijn zijn negatieve reactie op dag van de landbouw . Landbouwers zijn ook Uw voedselproducenten, respecteer hun werk . Bezoek eens zelf een modern landbouw bedrijf, en U kan ervaren ,hoe efficient zij werken.
stijn
14 oktober
hoe kun je nu fier zijn op je job als je duizenden kippen en varkens opsluit in stallen boven op hun mest op stalen roosters zonder strobed en zonder buitenloop !!!! tijd dat vlaanderen kiest voor bio landbouw dat je op alle weides duizenden dieren buiten ziet lopen !!!!