actua Terug

De voorzitters 04/11/2014

Uw mening
Reacties - alle reacties
Alexander
15 november
kleinfruit en alles wat we eten zou zoveel mogelijk Biologisch geteeld moeten worden dan pas weet men wat men eet minder kans op ziektes en een betere gezondheid.
geert
5 november
Stijn, Ik hoop voor jezelf als je die commentaar geeft dat u dan ook zelf bio producten koopt want ik hoor zeer vaak mensen zoals u die commentaar geven en als je dan vraagt welke produkten die kopen word het stil. Als de consument bio koopt zal de boer die produceren maar als die het goedkoopste koopt moet je geen bijkomende eisen stellen die een meerkost teweeg brengen!
Julien
19 oktober
k reageer op Stijn zijn negatieve reactie op dag van de landbouw . Landbouwers zijn ook Uw voedselproducenten, respecteer hun werk . Bezoek eens zelf een modern landbouw bedrijf, en U kan ervaren ,hoe efficient zij werken.
stijn
14 oktober
hoe kun je nu fier zijn op je job als je duizenden kippen en varkens opsluit in stallen boven op hun mest op stalen roosters zonder strobed en zonder buitenloop !!!! tijd dat vlaanderen kiest voor bio landbouw dat je op alle weides duizenden dieren buiten ziet lopen !!!!
vanhoef
12 oktober
Zeer goed
Hendrik Patyn
5 oktober
professioneel goed gemonteerde spot MVG Hendrik
Bert Van Mele
2 oktober
Veel respect voor deze jonge boer !!!!!
stijn vanderheeren
7 september
meer herten kweken in belgie
stijn vanderheeren
28 augustus
meer mie klokes planten
stijn vanderheeren
11 augustus
meer varkens buiten laten lopen